Sekmadieniniai D. Urbonavičiūtės blynai

 (3)
Dizainerė, mados namų „Zoraza“ įkūrėja D. Urbonavičiūtė be blynų savo gyvenimo neįsivaizduoja ir juos mielai kepa savo sūnui Pranciškui kiekvieną sekmadienį. „Blynai yra pats mėgstamiausias mano patiekalas, kuris asocijuojasi su mama, su meile, poilsiu, ir atostogomis. Vaikystėje juos man kepdavo ir mama, ir močiutė. Močiutės blynai būdavo tradiciškesni – su uogiene, mieliniai, bulviniai, žemaitiški su mėsa, o mama mėgdavo eksperimentuoti – kepdavo blynus iš morkų ir cukinijų“, - pasakoja moteris.

Pati dizainerė naudojasi visų giminės moterų patarimais, bet labiausiai mėgsta blynų receptus, pagal kuriuos gali lengvai gaminti pati. D. Urbonavičiūtės firminis receptas yra minimalistinis – kiaušiniai, miltai ir pienas, o priedus prie iškeptų blynų galima pasirinkti kaskart kitokius.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išplakite kiaušinius, sudėkite miltus ir supilkite pieną. Jeigu norite kepti lietinius blynus, papildomai įpilkite stiklinę vandens.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Pienas
1 stiklinė Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :