Šašlykai su mocarela ir šviežiomis daržovėmis

Ypatingą skonį patiekalui suteikia prieskoninių žolelių ir sūrio derinys.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Sutrinkite česnako skiltelę (antrą skiltelę pasilikite) ir sumaišykite ją su 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu ištrinkite mėsos gabaliukus ir palikite 15 min. Apkepkite mėsą iš visų pusių, kol visiškai iškeps.

Nuplaukite saldžiąją papriką, nupjaukite kotelį, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Pomidorus supjaustykite apskritimais.

Pasiruoškite padažą. Likusį česnaką taip pat sutrinkite ir įmaišykite į majonezą. Sudėkite smulkintus bazilikus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Ant medinių iešmelių sluoksniuodami suverkite iškeptą mėsą, paprikas, mocarelą ir pomidorus. Patiekite su padažu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos filė
3 skiltelė Česnakai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
600 g Mocarelos sūris
2 vnt. Saldžiosios paprikos
6 vnt. Pomidorai
70 ml Majonezas
2 šaukštas Bazilikai švieži
žiupsnelis Raudonėliai džiovinti
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :