Šašlykai su „geriausiu pasaulyje marinatu“

 (28)
Kai kam atrodo, kad būtent šis patiekalas ruošiamas su „geriausiu pasaulyje marinatu“. Be abejo, jis skanus tiems, kurie nemėgsta saldžių marinatų.
Šašlykai su „geriausiu pasaulyje marinatu“
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
2.5714 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais.

Sumaišykite marinatą, sudėkite į jį mėsos gabaliukus ir palikite nakčiai, kad įsigertų.

Nulupkite česnakų skilteles, pavirkite kelias minutes lengvai pasūdytame vandenyje ir nusausinkite. Ant iešmo tarp avienos gabaliukų verkite kiaulieną ir česnakų skilteles.

Kepkite kepsninėje 10–15 minučių, kartkartėmis apsukdami iešmus ir apšlakstydami marinatu.

Patiekite su virtais ryžiais ir česnakiniu padažu.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Aviena
400 g Kiauliena
20 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Druska
Marinatui
150 ml Aliejus
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Čiobreliai
žiupsnelis Juodieji pipirai
žiupsnelis Aitriosios paprikos milteliai
50 ml Baltojo vyno actas
2 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :