Šašlykai su egzotišku marinatu

Marinuojant šiuo būdu druskos nereikia, nes sojos padažas suteikia pakankamai sūrumo.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Mėsą nuplaukite, supjaustykite gabaliukais.

Ananasą nulupkite, irgi supjaustykite gabalėliais. Česnaką ir čili pipiriuką susmulkinkite.

Dubenyje sumaišykite ananasų sultis, medų ir sojos padažą. Suberkite smulkintą česnaką ir čili, ananasų gabaliukus ir mėsą. Viską gerai išmaišykite rankomis, uždenkite plėvele ar dangčiu ir padėkite į šaldytuvą nakčiai arba 8 valandoms.

Paruoštus šašlykus maukite ant iešmų pakaitomis su ananasų gabaliukais ir kepkite grilyje. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Kiaulienos sprandinė
5 šaukštas Sojos padažas
3 šaukštas Medus
1 vnt. Ananasai
2 stiklinė Ananasų sultys
5 skiltelė Česnakai
1 vnt. Čili pipirai