Šaltalankių limonadas

© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į puodą suberkite uogas, cukrų ir užpilkite vandeniu. Pavirkite apie 15 minučių.

Išvirtas uogas sutrinkite, perkoškite per sietelį ir atvėsinkite.

Atvėsusią masę sumaišykite su mineraliniu vandeniu.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Šaltalankiai (šaldyti)
300 ml Vanduo
5 šaukštas Cukrus
750 ml Mineralinis vanduo
Porcijos: 4
Sudėtingumas :