Šaltalankių ir kavos drebučiai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į 150 g jogurto įdėkite 3 šaukštus cukraus, įpilkite 3 šaukštus šaltalankių sulčių ir 1/3 dalį ištirpintos želatinos. Supilkite į formą.

Kai pirmasis sluoksnis sustings, iš 150 g jogurto, kavos, 3 šaukštų cukraus ir 1/3 želatinos paruoškite antrąjį – kavos – sluoksnį. Trečiasis sluoksnis – vėl šaltalankių. Desertą papuoškite šaltalankių uogomis ir plakta grietinėle.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 šaukštas Šaltalankių sultys
450 g Jogurtas
3 šaukštas Stipri virta kava
3 šaukštelis Želatina
9 šaukštas Cukrus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :