Šalta sriuba su kefyru

Puikiai atgaivins karštą dieną.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Agurkus supjaustykite kubeliais, salierus – šiaudeliais. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite. Žalumynus susmulkinkite. Duoną sutrupinkite.

Pomidorus pusei minutės užpilkite verdančiu vandeniu, kai pravės nulupkite odelę. Pomidorų minkštimą sutrinkite trintuvu. Visus komponentus, išskyrus žalumynus, sumaišykite, įberkite druskos, pipirų, dar kartą išmaišykite.

Sriubą išpilstykite į lėkštes, į kiekvieną lėkštę įpilkite po 0,5 l kefyro. Išmaišykite, įdėkite po du šaukštus pomidorų piurė, įberkite žalumynų ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 l Kefyras
2 vnt. Agurkai
2 vnt. Salierų stiebai
10 vnt. Ridikėliai
2 skiltelė Česnakai
200 g Ruginė duona
20 g Petražolės
20 g Krapai
400 g Pomidorai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4