Šalta sriuba „Gaspacho“ su krevetėmis ir daržovėmis

Autorius: Restoranas „Barcelona“
Šalta sriuba „Gaspacho“ su krevetėmis ir daržovėmis
© Organizatorių nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pasiruošimas:

Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Atšildykite krevetes patalpos temperatūroje, hermetiškai uždarame inde. Nuplaukite agurkus, išvalykite papriką ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Į indą sudėkite pomidorus, agurkus, papriką ir sutrinkite smulkintuvu. Trintą daržovių masę pertrinkite per sietelį, kad neliktų pomidorų odelių.

Gaminimas:

Į paruoštą daržovių tyrę pilkite alyvuogių aliejų, balzamiko actą, tabasko padažą, cukrų, druską. Viską gerai išmaišykite. Supjaustykite reikiamą kiekį nulupto agurko ir valytos paprikos mažais kubeliais, nuplaukite ir nusausinkite atšildytas krevėtes.

Patiekimas:

Į didelę gilią lėkštę pilkite gaspačio sriubos pusgaminį, ant viršaus gražiai krūvelėmis sudėkite agurko ir paprikos kūbelius, išdėliokite krevėtes.

Restoranas „Barcelona“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Sriuba
600 g Pomidorai
40 g Agurkai
55 g Saldžiosios paprikos
5 g Česnakai
10 ml Alyvuogių aliejus
5 ml Balzaminis actas
3 ml Tabasko padažas
4 g Cukrus
2 g Druska
1 pocijos patiekimas
250 g Sriuba
10 g Agurkai
15 g Saldžiosios paprikos
30 g Lukštentos krevetės