Salotos su „Džiugo“ sūriu, vytinta jautiena ir graikiniais riešutais

Autorius: Edita Aleksandravičienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padažui kiaušiniai išverdami kietai. Paimami tik tryniai, nulupamos česnako skiltelės. Visi padažui skirti produktai sudedami į smulkintuvą ir susmulkinami iki vientisos masės.

Salotų gūžė suplėšoma į maždaug 2 cm dydžio gabalėlius, jautienos gabaliukai susmulkinami, riešutai kiek irgi pasmulkinami, kekiniai pomidorai supjaustomi per pusę, kalafioras taip pat susmulkinamas į maždaug 1 cm kekes.

Visi šie produktai sumaišomi. Tuomet salotas išdėliojame į lėkštes, užpilame padažą ir apibarstome tarkuotu sūriu ir patiekiame. Skanaujame su prancūzišku batonu. Skanaus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Salotos Iceberg
100 g Vytinta jautiena
200 g Vyšniniai pomidoriukai
100 g Graikiniai riešutai
100 g Džiugo sūris
1 vnt. Žiediniai kopūstai
Padažui:
2 vnt. Kiaušinių trymiai
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštelis Garstyčios
2 šaukštelis Garstyčios
20 ml Alyvuogių aliejus
60 ml Graikinių riešutų aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :