Salotos su aromatingais pievagrybiais

Salotos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jeigu norite pasigaminti salotas pusryčiams, vakare nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite riekelėmis. Apibarstykite džiovintomis žolelėmis (baziliku, mairūnu, pankoliu, petražolėmis, kalendra), įdėkite smulkinto česnako, aitriųjų pipirų, užpilkite šaltinio vandeniu ir pastatykite į vėsią vietą.

Ryte supjaustykite pomidorus, pekininį kopūstą, svogūną, krapus. Išimkite iš marinato grybų gabalėlius, sumaišykite su daržovėmis. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1/3 vnt. Pekino kopūstai
4 vnt. Pomidorai
400 g Pievagrybiai (švieži)
1/2 vnt. Svogūnai
sauja Krapai
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Prieskoninės žolelės
žiupsnelis Čili pipirai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :