Salierų kroketai

Salierų kroketai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Salierą nulupkite, smulkiai sutarkuokite.

Įdėkite sviesto ir patroškinkite kelias minutes ant mažos ugnies.

Suberkite virtus ryžius ir įmuškite kiaušinius.

Pagardinkite pipirais druska ir gerai išminkykite.

Formuokite pailgus kroketus, apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Salierų šakniavaisiai
1,5 stiklinė Ryžiai (virti)
2 šaukštas Sviestas
1-2 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
žiupsnelis Pipirai
4-5 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :