Saldžiųjų paprikų žiedai tešloje

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apibarstykite paprikų žiedus druska, cukrumi, pipirais ir palikite dešimčiai minučių. Trintuvu sutrinkite ir suplakite kiaušinį, miltus, druską, pipirus, sojos padažą, vyno actą, česnaką. Žiedus apibarstykite miltais, išmaišykite, užliekite tešlą, dar kartą išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite žiedus, kad susidarytų gelsva plutelė. Iškepusius žiedus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Valgykite paprikų žiedus tešloje su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Miltai
1/2 šaukštelis Druska
1 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
1 šaukštelis Česnakai
Sudėtingumas :