Saldžiųjų paprikų pica

Šioje rūkytos mėsos skonio picoje yra daug prieskoninių žolelių.
Saldžiųjų paprikų pica
Saldžiųjų paprikų pica
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
55min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus ir druską. Sudėkite gabalėliais susmulkintą sviestą, sutraiškytas česnako skilteles ir supilkite vandenį.

Viską išmaišykite, kad pasidarytų vientisa tešla, ir išlipdykite ja 24 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną ir kraštus.

Supjaustykite kubeliais paprikas. Susmulkinkite porą ir rūkytą dešrą.

Užberkite ant tešlos supjaustytas paprikas, poro ir dešros gabaliukus.

Apibarstykite tarkuotu sūriu ir žolelėmis.

Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius bei prieskonius ir užpilkite ant įdaro.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

Žurnalas
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
100 g Sviestas
žiupsnelis Druska
1,5 stiklinė Miltai
2 šaukštas Vanduo
2 skiltelė Česnakai
Įdarui
3 vnt. Saldžiosios paprikos
100 g Rūkyta dešra
1 vnt. Porai
1 šaukštelis Provanso žolelės
100 g Fermentinis sūris
3 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Grietinėlė
1 šaukštelis Bazilikai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :