Saldžiarūgštė vištiena KINIŠKAI

 (1)
Saldžiarūgštė vištiena
Saldžiarūgštė vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais.

Apvoliokite kukurūzų krakmole.

Apvoliokite išplaktuose kiaušiniuose.

Vištienos gabaliukus trumpai apkepkite keptuvėje ant didelės ugnies, kol truputį apskrus.

PATARIMAS: aliejaus negailėkite ir gerai įkaitinkite. Dėkite kepti po kelis gabaliukus, kad nesiliestų vienas prie kito, nesukibtų gražiai apskrustų. Vištiena turi būti ne iškepusi, o tik gražiai apskrudusi.

Iškeptus vištienos gabaliukus suberkite į kepimo indą.

Dubenyje sumaišykite pomidorų padažą su sojos padažu, actu, cukrumi ir česnakine druska. Gerai išmaišykite, kad ištirptų cukrus ir druska.

Padažą užpilkite ant vištienos keptų gabaliukų.

Dėkite kepti į iki iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-60 minučių. Kol kepa bent tris kartus ištraukite pamaišyti.

Iškepus, užberkite smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų ir sezamų sėklų.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Vištienai
1 kg Vištų krūtinėlės
1 puodelis Kukurūzų krakmolas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
3 vnt. Kiaušiniai
Padažui
0,5 puodelis Obuolių actas
4 šaukštas Pomidorų padažas
1 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštelis Česnakinė druska
3 šaukštas Cukrus
Patiekimui
2 šaukštas Sezamo sėklos
2 šaukštas Laiškiniai česnakai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :