Saldus rabarbarų pyragas

 (5)
Rabarbarai vadinami naujosiomis braškėmis. Siūlome greitai pagaminamo rabarbarų pyrago receptą!
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.1538 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Rabarbarus nuplaukite, nulupkite žievelę, supjaustykite 0,5-0,8 cm gabalėliais.

Sumaišykite sviestą su cukrumi ir vanile. Sudėkite kiaušinius, viską išmaišykite. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Į tešlą įmaišykite pusę rabarbarų. Paskirstykite tešlą ant formos, išlyginkite. Apibarstykite likusiais rabarbarais.

Pabarstymui: rankomis sumaišykite miltus, cukrų ir šaltą sviestą, kad gautųsi trupiniai. Užbarstykite ant rabarbarų.

Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Kepkite pyragą apie 1 valandą, atvėsinkite formoje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pyragui:
180 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
1,3 stiklinė Miltai
1 pakelis Vanilinis cukrus
600 g Rabarbarai
Pabarstymui:
1/3 stiklinė Miltai
1/3 stiklinė Cukrus
50 g Sviestas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :