Saldus omleto vyniotinis - per 30 minučių

Saldus omleto vyniotinis su obuoliais
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išplakite kiaušinius su cukrumi, įpilkite pieno, pagardinkite vaniliniu cukrumi. Mišinį supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (23 x 30 cm) ir kepkite iš anksto iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10–15 minučių, kol masė sustings.

Paruoškite įdarą: nulupkite ir kubeliais supjaustykite obuolius, obuolių kubelius ir skrudintus lazdynų riešutus pakepinkite meduje, apibarstykite cinamonu.

Paruoškite padažą: nedideliame vandens kiekyje pakaitinkite šaltalankių uogas. Sutrinkite jas mediniu šaukštu per sietelį ir pagardinkite medumi.

Ant iškepusio omleto tolygiai dėkite įdaro ir suvyniokite naudodamiesi kepimo popieriumi. Omleto vyniotinį tiekite karštą, apibarstytą cukrumi, su šaltalankių uogiene.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Kiaušiniai
200 ml Pienas
3 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Vanilinis cukrus
Įdarui
150 g Lazdyno riešutai
2 vnt. Obuoliai
1 šaukštas Medus
0,5 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :