SALDI DOVANA: karameliniai saldainiai su migdolais

 (2)
Karameliniai saldainiai su migdolais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Užvirkite cukrų, grietinėlę, šafraną, medų ir sirupą.

Leiskite pavirti be dangčio, kol temperatūra pasieks apie 125 °C laipsnius.

Retkarčiais atsargiai pamaišykite mediniu šaukštu.

Kaitinimo laikas svyruoja nuo 15 iki 30 minučių.

Sudėkite sukapotus migdolus.

Supilkite gautą karamelės mišinį į teflono formą ir leiskite sukietėti kambario temperatūroje per naktį.

Supjaustykite gabalėliais ir, jei pageidaujate, supakuokite į popierių kaip saldainius.

PATARIMAS! Apibarstykite jūros druskos kristalais, kurie padės dar labiau išryškinti karamelės skonį.

PABANDYKITE SU MIGDOLAIS IR PISTACIJOMIS!

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Cukrus
250 ml Grietinėlė
1 pakelis SANTA MARIA šafranas
3 šaukštas Medus
3 šaukštas Šviesus sirupas
100 g Migdolai (kapoti)
Porcijos: 10
Sudėtingumas :