Ryžių rutuliukai su krevetėmis

Itališkas patiekalas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Krevetes apibarstykite druska ir pipirais ir apkepkite pusėje šaukšto sviesto. Supilkite pusę „Vermuto“, tegu išgaruoja, tada nukelkite nuo viryklės. Su trintuvu sutrinkite krevetes iki faršo masės.

Svogūnus pakepkite. Į vieną keptuvę įdėkite 4 – 5 krevečių lukštus, pomidorų pastos ir 5 šaukštus vandens. išmaišykite, troškinkite, kol sutirštės. Tada išimkite iš padažo krevečių lukštus ir sudėkite į padažą pusę ryžių. Ryžius kelias minutes pakepkite, tad supilkite likusį „Vermutą“. Kai jis beveik išgaruos, supilkite pusę žuvies sultinio.

Prieš nukeldami keptuvę nuo viryklės įdėkite pusę šaukštelio sviesto ir sudėkite trintas krevetes. Išmaišykite. Paskui darykite iš ryžių rutuliukus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Ryžiai
80 g Sviestas
30 g Krevetės (žalios, išdarinėtos)
2 vnt. Svogūnai
100 ml Vermutas
100 ml Žuvies sultinys
4 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Miltai
2 stiklinė Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :