Ryžių makaronai su daržovėmis

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Korėjos virtuvė
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Morką nulupkite ir smulkiai supjaustykite, brokolius susmulkinkite. Česnaką supjaustykite skiltelėmis, imbierą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Pievagrybius suplaukite ir supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.

Ryžių makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės, nukoškite ir perplaukite šaltu vandeniu. Gilioje keptuvėje aliejuje apkepkite česnaką ir imbierą, apie 30 sekundžių.

Tuomet sudėkite grybus, morkas ir brokolius. Ant stiprios ugnies daržoves kepkite apie 3 minutes, nuolat pamaišydamos. Galiausiai supilkite austrių padažą.

Į keptuvę sudėkite ryžių makaronus, pagardinkite sezamo aliejumi ir svogūnų laiškais, gerai išmaišykite. Makaronus padalinkite porcijomis ir, prieš patiekdami, pabarstykite sezamo sėklomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Ryžių makaronai
1 vnt. Brokoliai
200 g Pievagrybiai
1 vnt. Morkos
5 vnt. Svogūnų laiškai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Sezamo sėklos
15 g Imbiero šaknis
1 šaukštas Austrių padažas
1 šaukštelis Sezamų aliejus
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
Porcijos: 4