Ryžių košė su obuoliais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į verdantį vandenį suberkite nuplautus ryžius ir virkite, kol jie suminkštės.

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir supilkite į ryžių košę. Išbrinkintą želatiną pakaitinkite, kad ištirptų ir taip pat supilkite į ryžių košę.

Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklas, supjaustykite kubeliais, pakepinkite svieste ir sudėkite į ryžių košę. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų, sudėkite į ryžių košę ir lengvai maišydami pakaitinkite ant lengvos ugnies.

Paskui ryžių košę sudėkite į paruoštą formą ir pastatykite šaltoje vietoje, kad sustingtų.

Sustingusią košę išverskite į paruoštą indą ir patiekite su braškių, aviečių ar raudonųjų serbentų uogiene.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Ryžiai
4 vnt. Obuoliai
200 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
1 pakelis Vanilinis cukrus
1 stiklinė Grietinėlė
5 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Želatina
Porcijos: 4
Sudėtingumas :