Ryžiais ir faršu įdaryti baklažanai

 (5)
Ryžiais ir faršu įdaryti baklažanai
Ryžiais ir faršu įdaryti baklažanai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Perpjaukite baklažanus pusiau, išgramdykite vidų.

Sukapokite svogūnus.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite maltą mėsą ir kepkite 4–5 minutes.

Sudėkite svogūnus, virtus ryžius, baklažanų minkštimą ir kepkite dar 3–4 minutes.

Tada pagardinkite druska ir pipirais.

Baklažaną įdarykite paruoštu įdaru ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 5–10 minučių.

Apibarstykite tarkuotu sūriu.

Paruoškite padažą.

Į keptuvę įpylę aliejaus 2–3 minutes pakepinkite smulkiai sukapotus česnakus.

Sudėkite trintus pomidorus ir 5–10 minučių pakaitinkite.

Pridėkite kario, riešutų,cukraus, druskos ir pipirų.

Žurnalas
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
2 vnt. Svogūnai
200 g Malta mėsa
1 stiklinė Ryžiai
2 šaukštas Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Petražolės
Padažui
200 g Konservuoti pomidorai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Karis
1 šaukštas Graikiniai riešutai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :