Rūkytų menkių salotos su vynuogėmis

Puikus skonių derinys.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš rūkytos menkės pašalinkite kauliukus ir žuvį supjaustykite smulkiais gabalėliais. Juos sumaišykite su virtais ryžiais.

Suberkite kubeliais supjaustytą obuolį bei per pusę perpjautas vynuoges be kauliukų.

Sumaišykite padažui skirtus produktus, užpilkite juo salotas ir atsargiai išmaišykite. Prieš patiekdami, 30 min. palaikykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
1 vnt. Karštai rūkyta menkė
3 stiklinė Virti ryžiai
1 vnt. Obuoliai
20 vnt. Vynuogės
Padažui:
3 šaukštas Majonezas
2 šaukštas Grietinėlė
1 žiupsnelis Druska
pagal skonį Malti kvapieji pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :