Rūkytos lašišos paštetas

Giedros Sadauskienės receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Inde rankomis žuvį susmulkiname į mažesnius gabaliukus, sudedame rikotos sūrį, pabarstome druska ir pipirais, pilame citrinos sultis ir viską iki vientisos masės sumalam elektriniu smulkintuvu.


Jei trūksta, galima dar pilti citrinos sulčių. 
Lašišos masę pilame į dubenėlį. Viršų pabarstome smulkintu svogūnu, petražolėmis, kaparėliais bei aliejumi.


Paštetą uždengiame ir parą palaikome šaldytuve.


Patiekti kaip užkandį su skrudinta duona ar su agurko riekelėmis.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :