Rūgpienio „panna cotta“ su uogomis

Rūgpienio „panna cotta“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nedideliame vandens kiekyje (60 g) išbrinkinkite želatiną, po to ištirpinkite įdėję indą į vandens dubenį arba mikrobangų krosnelėje (nustatę atitirpinimo režimą).

Į rūgpienį suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, išmaišykite. Nenustodami maišyti pamažu supilkite ištirpintą želatiną.

Drebučius dėkite į indelius ir palikite šaldytuve sustingti.

Patiekite su mėlynėmis arba mėlynių kompotu, uogiene ar padažu.

Padažą galima ruošti taip: lygiomis dalimis sumaišykite mėlynių uogienę su juodųjų serbentų arba spanguolių tyre.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 ml Rūgpienis
10 g Želatina
70 g Cukrus
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
pagal skonį Uogos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :