Rudens klasika: kiaulienos ir raugintų kopūstų troškinys

 (6)
Kiaulienos ir raugintų kopūstų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Svogūną smulkiai supjaustykite, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.

Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite, kol morkos suminkštės, o svogūnai gražiai pagels.

Sudėkite kopūstus ir užpilkite sultiniu.

Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 1 val.,kol ji taps minkšta.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

0,5 kg Kiaulienos sprandinė
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
300 g Rauginti kopūstai
2 puodelis Daržovių sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :