Romėniška kiaulpienių sriuba

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pienių ir špinatų lapus nuplaukite, susmulkinkite. Česnakinių svogūnų laiškus nuplaukite, irgi susmulkinkite. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Parmezaną supjaustykite šiaudeliais.

Aliejų pakaitinkite keptuvėje, jame apkepkite svogūno gabalėlius iki gelsvumo. Suberkite žalumynus, išmaišykite. Uždenkite dangčiu, 5 min. patroškinkite ant vidutinio karštumo viryklės.

Supilkite pusę sultinio, išmaišykite. Puodo turinį išplakite plaktuvu. Supilkite likusį sultinį, pašildykite. Įberkite druskos ir pipirų.

Kitame puode užvirinkite vandens, įberkite druskos. Išvirkite koldūnus. Paskui išgriebkite juos iš vandens.

Išpilstykite sriubą į lėkštes, įdėkite koldūnų. Įberkite smulkintų svogūnų laiškų, parmezano šiaudelių. Galite papuošti garžgarstėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :