Risotto (daugiaryžis) su grybais

Jono Jarmolavičiaus receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuvalykite grybus, supjaustykite ir pakepinkite svieste.

Susmulkintus svogūnus ir česnakus pakepinkite šlakelyje alyvuogių aliejaus. Suberkite ryžius ir kelias minutes juos taip pat pakepinkite.

Į pakepintus ryžius įpilkite šlakelį alaus ir palaukite, kol alus nugaruos. Po truputį maišydami palengva pilkite sultinį.

Baigdami virti supilkite grietinėlę, įdėkite likusią dalį sviesto ir tarkuoto sūrio. Paruoštas daugiaryžis turi būti kreminės konsistencijos.

Patiekalas gardinamas karštais grybais.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :