Rikotos virtinukai su cinamonu

 (18)
Rikotos virtinukai su cinamonu
Rikotos virtinukai su cinamonu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite įmuštus kiaušinius, cukrų, cinamoną, druską ir rikotos sūrį iki vientisos tyrės.

Po truputį įmaišykite miltus, kol tešlą galėsite minkyti. Tačiau žiūrėkite, kad tešla nebūtų per kieta, ji turėtų būti ganėtinai minkšta.

Padalinkite tešlą į kelias dalis, iš mažesnių gabaliukų išvoliokite gana plonus cilindrus (piršto-dviejų storio) ir supjaustykite juos poros centimetrų gabaliukais.

Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių virkite apie 3-4 minutes.

Patiekite su sviestu ir galite dar pabarstyti cinamonu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Rikotos sūris
2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Druska
1,5 puodelis Miltai
0,5 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :