Rikotos spurgos su migdolais

Rikotos spurgos su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukrų išsukite su kiaušiniais.

Suberkite migdolų miltus, supilkite pieną, suberkite rikotą ir gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir suberkite į rikotos mišinį. Gerai išminkykite.

Formuokite mažas spurgeles ir virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištraukus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų perteklinis aliejus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Rikotos sūris
1 stiklinė Miltai
1 stiklinė Migdolų miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
3 šaukštas Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
0,3 stiklinė Pienas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :