Riešutinis keksas su maskarponės kepure

Riešutinis keksas su maskarponės kepure
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius išplakite su puse kiekio cukraus.

Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus su likusiu cukrumi.

Sumaišykite trynius ir baltymus.

Maišant suberkite miltus, krakmolą, smulkintus riešutus ir mirkytas razinas.

Gerai išmaišykite ir supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Maskarponės sūrį išsukite su cukrumi ir standžiai išplakta grietinėle.

Pyragą iš kepimo formos išimkite kai visiškai atvės ir tik ant šalto tepkite maskarponės kremą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

140 g Miltai
140 g Krakmolas
200 g Cukrus
6-7 vnt. Kiaušiniai
100 g Migdolai
50 g Graikiniai riešutai
50 g Lazdyno riešutai
50 g Razinos
Kremui
200 g Maskarponės sūris
2 šaukštas Cukrus
100 g Grietinėlė
Porcijos: 6
Sudėtingumas :