Ridikėlių padažas su česnakais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai sukapokite česnako skilteles, susmulkinkite ridikėlius ir laiškinius česnakus. Medų išmaišykite su citrinų sultimis, įberkite druskos, pipirų ir sumaišykite su jogurtu. Suberkite sukapotą česnaką, ridikėlius ir laiškinius česnakus.

Gerai išmaišykite, uždenkite ir 1 val. palaikykite šaltai. Prieš patiekdami išmaišykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

15 vnt. Ridikėliai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Laiškiniai česnakai
2 šaukštelis Medus
2 šaukštelis Citrinų sultys
300 g Jogurtas (natūralus)
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Sudėtingumas :