Rauginti obuoliai

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Rusijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius nuplaukite, nusausinkite. Sudėkite į puodą.

Pasigaminkite sūrymą. Miltus sumaišykite su druska, užvirinkite 1 l vandens, išmaišykite. Garstyčias užpilkite šaukšteliu verdančio vandens, išmaišykite iki košelės konsistencijos, sudėkite į vandenį su miltais, vėl gerai išmaišykite.

Atvėsintu sūrymu užpilkite obuolius. Puodą apriškite rankšluosčių, ant viršaus uždėkite lentą, prislėkite sunkiu daiktu. Laikykite vėsioje vietoje. Obuolius galima valgyti po mėnesio.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 kg Obuoliai (antaniniai)
1 šaukštas Ruginiai miltai
1 l Vanduo
1 šaukštelis Garstyčių milteliai
1 šaukštelis Druska
Sudėtingumas :