Rauginti kopūstai su obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėklalizdžius ir išpjaustykite sudaužytas vietas.

Supjaustytus kopūstus ir visus kitus priedus, išskyrus obuolius, sumaišykite ir į indą dėkite sluoksniais. Ant kiekvieno sluoksnio paberkite pjaustytų obuolių (spanguolių, kmynų).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 kg Baltagūžiai kopūstai
200 g Druska
500 g Cukrus
1 kg Obuoliai (antaniniai)
1 kg Morkos