Rauginti kopūstai su burokėliais ir paprikomis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstų gūžes padalykite į 8 dalis, pašalinkite kotą ir sudėkite į indą sluoksniuodami su burokėlių griežinėliais, stambiai supjaustytais petražolių lapeliais ir paprikomis.

Verdančiame vandenyje ištirpinkite druską ir karštu sūrymu užpilkite kopūstus. Juos paslėkite ir laikykite 18–20 °C temperatūroje, kol įrūgs.

Įrūgusius perneškite į vėsią patalpą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 kg Kopūstai
3 kg Burokėliai
500 g Paprikos
10 g Lauro lapai
100 g Petražolės
600 g Druska
10 l Vanduo