Rauginti kepti kopūstai

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstų gūžes nuvalykite ir supjaustykite į dalis. Jas sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėje. Kai atvės, dėkite eilėmis į emaliuotą kibirą, pabarstant druska ir garstyčiomis.

Pridėjus ne pilną indą, paviršių uždenkite marle, mediniu dangteliu ir paslėkite akmeniu. Kopūstai įrūgs per 4–5 dienas.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 kg Baltagūžiai kopūstai
200 g Druska
2 šaukštas Garstyčių milteliai