Rauginti agurkai

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Proporcijos sūrymui:

1 litrui vandens – 60 g druskos

Konservavimui atrenkami tik švieži žali ką tik nuskinti nedideli panašaus dydžio agurkai. Jie nuplaunami šaltu vandeniu ir užmerkiami 4-6 val. Po to dar kartą nuplaunami tekančiu vandeniu. Ant stiklainių dugno beriama 1/3 prieskonių, tuomet iki stiklainio pusės – agurkų. Po to dar žalumynų ir prieskonių, vėl agurkų, o ant viršaus - likusių žalumynų ir prieskonių. Užpilama verdančiu sūrymu.

Iš nurodytų produktų išeis 3 l agurkų.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,4 kg Agurkai
75 g Druska
50 g Krapai
2 vnt. Krienų lapai
30 g Žalia saldžioji paprika
2 skiltelė Česnakai
6 vnt. Vyšnių lapai
6 vnt. Juodųjų serbentų lapai
2 vnt. Lauro lapai