Rabarbarų gira

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
600min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Rabarbarus supjaustykite smulkiais gabalėliais, suberkite į verdantį vandenį ir virkite 5–7 min. Tada perkoškite per marlę ir atvėsinkite. Į atvėsusį rabarbarų nuovirą sudėkite cukrų bei paruoštas mieles ir pastatykite šiltai.

Po 8–10 val. gira bus paruošta. Patiekite atšaldytą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 l Vanduo
800 g Rabarbarai
500 g Cukrus
25 g Mielės
Sudėtingumas :