R. Dominaitytės blynai su obuoliais

„Mano vaikystės prisiminimuose visų pirma yra bulviniai blynai, kurių šiuolaikinės mamos nebekepa ir dėl laiko trūkumo, ir dėl juose „besislepiančių“ kalorijų. Kai grįžtu į Kauną, mano mama juos vis dar kepa, norėdama mane palepinti, nes tokių nerasčiau jokioje kavinėje“, - sako fotonamų „Redluk" bendrasavininkė R. Dominaitytė. Dešimtmetės Upės ir aštuonmečio Ugniaus mama prisipažįsta, kad jos šeima daugiau mėgsta miltinius patiekalus, todėl retkarčiais jie palepinami blynais su obuoliais.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinį išplakite su cukrumi ir druska, sudėkite miltus ir kefyrą arba grietinę. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais obuolius ir sudėkite į tešlą. Pakaitinkite keptuvėje šaukštą aliejaus ir kepkite blynukus, kol jie bus gardžiai auksinės spalvos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
8 šaukštas Miltai
250 g Kefyras
2 vnt. Obuoliai
Aliejus kepimui
Porcijos: 2
Sudėtingumas :