Pyragėliai su vištiena

Pyragėliai su vištiena
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus su druska, sudėkite sviestą ir ištrinkite, kad pasidarytų vientisa masė.

Įmaišykite kiaušinių trynius ir 2 šaukštus šalto vandens.

Jeigu tešla pernelyg trapi, įpilkite dar vandens.

Sulipdykite rutulį ir pusei valandos padėkite šaltai.

Tešlą iškočiokite, išpjaukite skritulius ir jais išklokite dideles keksiukų ar mažas kepimo formeles.

Keptą, virtą ar rūkytą vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir įberkite į kiekvieną indelį.

Papriką supjaustykite mažais gabaliukais ir įberkite į kiekvieną indelį.

Kiaušinius išplakite su prieskoniais, pienu ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Plakinį užpilkite ant vištienos ir paprikų. Svarbu nepripilti iki pat viršaus, palikite 1 cm.

Kepkite apie 20-30 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
2,5 stiklinė Miltai
230 g Sviestas
3 šaukštas Vanduo
žiupsnelis Druska
2 vnt. Kiaušinių tryniai
Įdarui
300 g Vištiena (virta, kepta arba rūkyta)
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
3 vnt. Kiaušiniai
50 g Fermentinis sūris
60 ml Pienas
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :