Pyragas su porais ir kamemberu





Pyragas skanus ir karštas, ir atvėsęs.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nupjaukite nuo poro stiebų tamsią dalį, stiebus perpjaukite perpus, smulkiai supjaustykite. Smulkiai supjaustykite kiaulienos kumpio riekeles, susmulkinkite čiobrelių lapelius. Smulkiai supjaustykite česnako skilteles.

Suberkite smulkintus česnaką ir čiobrelius, 1 min pakepkite, tada suberkite žirnelius ir dar 2 – 3 min. pakepkite.

Išplakite kiaušinius, supilkite grietinėlę, pieną, įberkite druskos, pipirų, vėl išplakite.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Tešlos lakštus patepkite aliejumi. Vieną lakštą (aliejumi patepta puse į apačią) įklokite į kepimo skardą, kad tešlos kraštai būtų išsikišę virš skardos kraštų, tada uždėkite antrą tešlos kraštą. Ant viršaus uždėkite įdarą su porais, užliekite mase su kiaušiniais.

Ant viršaus uždėkite kamembero griežinėlius, pabarstykite čiobreliais. Tešlos kraštus užlenkite į vidų ir prispauskite prie kepimo skardos kraštų.

Įkaitintoje orkaitėje kepkite pyragą 30 min. Patiekite šiltą arba atvėsusį iki kambario temperatūros.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 šaukštas Aliejus
100 g Kiaulienos kumpis rūkytas
2 vnt. Porai
1 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Čiobreliai
100 g Žirneliai (šaldyti)
3 vnt. Kiaušiniai
200 ml Grietinėlė
100 ml Pienas
500 g Šaldyta sluoksniuota tešla
50 g Kamembero sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :