Pyragas su moliūgais ir varške

© Organizatorių archyvas
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
1.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supilkite kekso mišinį į dubenį. Įpilkite vandens, aliejaus ir sudėkite tarkuotą moliūgą.

Išmaišykite tešlą iki vienalytės masės ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą.

Pertrinkite varškę su cukrumi, grietine, kiaušiniu ir krakmolu, palikite pastovėti 10 minučių ir sudėkite į kepimo formą ant paruošto pagrindo.

Kepkite apie 40-50 min. 180-200 o C temperatūros orkaitėje kol paviršius gražiai paruduos, o vidus nebus skystas (tikrinti mediniu pagaliuku).

Iškepusį ir atvėsusį pyragą pabarstyti cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui
1 pakelis „Kauno Grūdų“ miltinis mišinys keksui
210 ml Vanduo
200 g Moliūgai (tyrė)
145 ml Aliejus
Varškės sluoksniui
500 g Varškė
250 g Grietinė
100 g Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
50 g Krakmolas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :