Pyragas su mėsa ir grybais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įdarui faršą pakepiname, sudedame smulkintus svogūną, česnaką, porus ir grybus. Sūdome, pabarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis. Viską pakepiname, ataušiname.

Tešlai- majonezą, grietinę, kiaušinius sumaišome. Sudedame kepimo miltelius, išsijotus miltus. Viską gerai išmaišome.

Į pyrago formą, suteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais, pilame 2/3 tešlos. Tada tolygiai paskirstome įdarą ir užpilame likusia tešla. Kepame įkaitintoje iki 190 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Pyragas skanus ir šiltas, ir šaltas. Tinka prie arbatos ar sultinio puodelio, labai skanus gamtoje grybaujant ar iškylaujant.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
150 g Grietinė
150 g Majonezas
3 vnt. Kiaušiniai
1,5 - 2 šaukštelis Kepimo milteliai
pagal skonį Provanso žolelės
Miltai, kad tešla būtų grietinės tirštumo
Įdarui:
200-300 g Grybai virti
200 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Svogūnai
1/2 vnt. Porai
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 8
Sudėtingumas :