Pyragas su avietėmis, kurio nereikia kepti

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite sutrupintus vaflius, smulkintus pekano riešutus ir sviestą. Šią masę sudėkite į išardomą kepimo formą.

Dideliame dubenyje sumaišykite minkštą sūrį, glajų, likerį ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Įmaišykite plaktą grietinėlę. Mišinį įdėkite į šaldytuvą.

Puode sumaišykite cukrų ir kukurūzų miltus, įpilkite vandens ir įberkite 1,5 stiklinės aviečių. Kai užvirs, 2 min. pakaitinkite maišydami. Supilkite į dubenį, atvėsinkite ir įdėkite šaldytuvą.

Uždėkite viršutinį sluoksnį ant pagrindo, papuoškite likusiomis uogomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
1,5 stiklinė Vafliai sutrupinti
1/3 stiklinė Pekano riešutai smulkinti
1/4 stiklinė Sviestas tirpintas
Įdarui:
1 indelis Sūris Philadelphia
2/3 stiklinė Glajus
2 šaukštas Likeris
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
200 ml Grietinėlė riebi plakimui
Viršutiniam sluoksniui:
1 stiklinė Cukrus
3 šaukštas Kukurūzų miltai
3 šaukštas Vanduo
2,5 stiklinė Avietės
Porcijos: 8
Sudėtingumas :