Pyragas „Apelsinas“

Autorius: Jolanta
Pyragas labai aromatingas ir kvepiantis rudeniu. Skanus, drėgnas ir labai sotus...
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės. Aliejų išplakite su cukrumi, įmaišykite tarkuotą moliūgą, citrinų sultis, apelsino žievelę, sodą ir vanilę, išmaišykite.

Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje apie 50 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

320 g Miltai
250 g Moliūgai
200 g Cukrus
100 ml Aliejus
3 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Apelsino žievelė tarkuota
75 g Džiovinti abrikosai
75 g Cukatos
60 g Migdolai
1 šaukštelis Soda
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :