Pusryčių mėsainis su kiaušiniu

 (1)
Mėsainis – tai tobulos formos mėsos ir duonelės derinys. O visa kita galite laisvai rinktis, pagardindami mėsainį nuostabiais ir įvairiais aromatais.
Pusryčių mėsainis su kiaušiniu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į maltą jautieną įmaišykite druskos ir pipirų. Suformuokite keturis stambokus mėsos kotletus.

Kiaušinį galite iškepti keptuvėje arba kepsninėje ant grotelių patiestą kelis kartus perlenktą kepimo folijos lakštą. Kiaušinio vartyti nereikia.

Kotletus kepkite kepsninėje ant grotelių. Mėsą vienąkart apverskite, kad pasimatytų kepimo žymės. Pirmą kartą apverskite maždaug po 5 minučių ir uždenkite kepsninės dangtį. Dar po kelių minučių mėsa bus paruošta.

Ant grotelių kartu su mėsa kepkite plonai supjaustytas šoninės juosteles.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir pakepkite ant grotelių apie 4-5 minutes.

Sudėkite mėsą ant pašildytų bandelių, o ant viršaus uždėkite sūrio ploną riekelę, keptus pomidorus, keptą kiaušinį, keptą šoninę ir užpilkite SANTA MARIA amerikietiško lauko kepsnių padažo.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos faršas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
4 vnt. Mėsainių bandelės
4 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas SANTA MARIA amerikietiškas lauko kepsnių padažas
50 g Sūris
100 g Kiaulienos šoninė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :