Purusis varškės ir maskarponės apkepas su uogomis

 (1)
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo, baltymus - su druska iki putų. Pudingo miltelius išmaišykite su pienu. Varškę išmaišykite su maskarpone, supilkite pudingo masę, išmaišykite trynius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir galiausiai - baltymus.

Sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 23 cm skersmens skardą nusegamais šonais. Kepkite 160 laipsnių orkaitėje maždaug valandą. Jei kepinio viršus ruduoja per greitai, pridenkite folija.

Patiekite su trintomis uogomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

360 g Liesa varškė
500 g Maskarponės sūris
3 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Cukrus
2 pakelis Grietinėlės skonio pudingas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 stiklinė Pienas
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
sauja Uogos
Porcijos: 8
Sudėtingumas :