Purūs vištienos kotletukai, traškia plutele

Purūs vištienos kotletukai, traškia plutele
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos faršą sumaišykite su natūraliu jogurtu kiaušiniais, prieskoniais ir miltais.

Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu, kad gautųsi vientisa tyrė.

Uždenkite maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų (bus lengviau formuoti kotletukus).

Suformuokite nedidelius kotletukus.

Apvoliokite plaktame kiaušinyje, manų kruopose, vėl plaktame kiaušinyje ir vėl manų kruopose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (aliejaus nepagailėkite, jo turėtų būti daug).

Iškeptus kotletukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebalai.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Vištienos faršas
150 ml Jogurtas
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Muskato riešutai
pagal skonį Prieskoniai paukštienai
Viršui
2 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Manų kruopos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :