Purūs varškėtukai, kuriems neįmanoma atsispirti

 (1)
Purūs varškėtukai
Purūs varškėtukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų. Trynius išsukite su cukrumi ir vanilės ekstraktu.

Į išsuktus trynius įpilkite pieno, išplakite ir sudėkite varškę. Elektriniu trintuvu sutrinkite iki tyrės.

Įberkite kepimo miltelių ir išmaišykite. Įberkite miltų ir išmaišykite.

Sudėkite kiaušinio baltymą ir išmaišykite.

Suberkite razinas ir išmaišykite.

Kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
400 g Varškė
3 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis Kepimo milteliai
4 šaukštas Miltai
150 ml Pienas
2 šaukštas Razinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :