Purus varškės apkepas

 (6)
Už receptą dėkojame skaitytojai Irenai.
Purus varškės apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.2857 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pertrintą varškę sudėkite į indą. Suberkite manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišykite.

Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius iki vientisos purios masės.

Kiaušinius supilkite į varškės ir manų masę.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir sukrėskite varškės masę.

Kepkite 40 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite su vaisiais ir grietine ar uogiene.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Varškė
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Manų kruopos
1 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :