Purus sausainių ir varškės pudingas

 (1)
Sausainių ir varškės pudingas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Razinas užpilkite šiltu vandeniu.

Sausainius sutrupinkite ir užpilkite pienu. Gerai sutrinkite - turi gautis skysta sausainių masė. Jei trūksta, įpilkite dar šlakelį pieno.

Įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir išplakite.

Sudėkite pertrintą varškę ir išmirkusias razinas. Gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Sausainiai „Gaidelis“
2 vnt. Kiaušiniai
100 ml Pienas
5 šaukštas Varškė
1 sauja Razinos
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :